PUMA Voetbal Challenge met voetballer Balotelli gaat verder op YouTube

posted

In 2017 is PUMA begonnen met online voetbal challenges, om de lancering van hun nieuwe voetbalschoen de PUMA Future en de voetbalschoenen lijn ONE te vieren is er een vervolg challenge verschenen op YouTube.  

Brandboost by Divimove (RTL Group) heeft in samenwerking met PR bureau Thomas Marko & Associés een video geproduceerd met OGC Nice voetballer Mario Balotelli, Balotelli werd uitgedaagd door de Franse YouTuber en influencer Wass Freestyle voor een strafschoppen challenge. 

Een nieuwe manier van strafschoppen nemen...

Om de lancering van hun nieuwe voetbalschoenen lijn ONE en het nieuwe model de PUMA Future te promoten, introduceert het merk samen met voetballer Mario Balotelli een reeks van extreme challenges. In het eerste deel van de serie in 2017 zie je YouTuber en influencer Birdyy in een strafschoppen challenge waarbij het doel niet op de grond staat, maar hangt aan een helikopter in de lucht. S’werelds allereerste helikopter-strafschoppenreeks.

In de nieuwe video, die ook is bedacht en geproduceerd door Brandboost by Divimove en Thomas Marko & Associés, daagt Mario Balotelli in de haven van Nice Influencer Wass Freestyle, professionele freestyle voetballer, YouTuber en Guinness World Record houder in de categorie "globe trick" uit voor een nieuwe challenge. Het doel: het hoogste aantal doelpunten scoren in een goal die is bevestigd op een raceauto en op volle snelheid om hen heen slipt. Aan het stuur, de Franse driftspecialist, Axel François. De video was een groot succes. Meer dan 370.000 keer bekeken in minder dan 48 uur, genereerde het ook een hoge mate van interactie, met 33.000 I like en een paar 1.400 opmerkingen.

Bekijk hier de video op YouTube.

Terug naar Pers