YouTube-grootheid Dylan Haegens tekent bij Divimove

Dylan is een van de nieuwste toevoegingen aan het Divimove-portfolio, een mediabedrijf met het grootste influencernetwerk van Europa dat onderdeel is van de RTL Group.

lees meer

Divimove zet Europese expansie voort en opent nieuw kantoor in Amsterdam

Divimove het online mediabedrijf dat deel uitmaakt van de RTL Group, zet de Europese expansie voort en opent een nieuw kantoor op de Keizersgracht in Amsterdam.

lees meer

Divimove wint Gouden Effie Award

Divimove liet de concurrentie achter zich met de „Doritos #playbold“ campagne voor adverteerder PepsiCo en werd beloond met één van de felbegeerde gouden Effies in de categorie merkcampagne.

lees meer

De 10e VideoDays heeft alle records gebroken:Meer dan 15.000 bezoekers en 500 social media-sterren

Voor twee dagen werd de Lanxess Arena in Keulen opnieuw omgebouwd tot het grootste ontmoetingsplek voor Europa's meest succesvolle social media-sterren en fancommunities.

lees meer

Divimove neemt de VideoDays over en maakt een interessante entree in de wereld van live events

Divimove; de toonaangevende Europese onderneming op het gebied van online-video met 1200 influencers en ruim 1,5 miljard views per maand op YouTube, gaat de VideoDays..

lees meer

FremantleMedia verhoogt investering in Divimove

"De investering stelt ons in staat onze sterke groeistrategie voort te zetten, ons team uit te breiden en in Europa nieuwe plaatselijke Divimove kantoren te openen."

lees meer

Divimove & Top Notch gaan hun samenwerking in 2017 intensiveren

De afgelopen twee jaar werkten beide partijen al nauw samen op het gebied van YouTube en dit zal de komende tijd verder worden uitgebreid. Het Top Notch YouTube kanaal is in de afgelopen twee jaar..

lees meer

De nieuwe merkidentiteit van Divimove

Divimove heeft een grondige makeover gekregen, inclusief een energiek logo, een eigentijdse huisstijl en een frisse nieuwe website.

lees meer

Divimove en Sony/ATV richten publishing joint-venture "Divimove Music Publishing" op

De wereldwijd grootste muziekuitgeverij Sony/ATV Music Publishing Germany en het Digital Native Media-bedrijf DIVIMOVE uit Berlijn hebben een gezamenlijke muziek publishing company opgericht.

lees meer