De populairste merken op YouTube tijdens de Covid-19 pandemie

Red Bull staat op de eerste plaats met een stijging van +130,8% in het aantal video uploads. Het merk heeft dertig video’s gepubliceerd in maart en april.

lees meer

#FemaleDevelopmentProgram – Divimove lanceert programma voor vrouwelijke social influencers

De vrouwelijke talenten Jamie Li, Denise Kroes, Zomayra, Isa Luna, Eva Rose, Rosalie, Vonneke Bonneke en Rachel John nemen deel aan het #FemaleDevelopment program.

lees meer

Divimove ontwikkelt tweede seizoen ‘’For The Win: Knock Out!" voor PlayStation Benelux

PlayStation Benelux lanceert ‘’For The Win: Knock Out! season 2”, het tweede seizoen van het succesvolle online gaming toernooi op het YouTube-kanaal van PlayStation - For the Players.

lees meer

Top DJ R3HAB tekent bij Divimove

R3HAB en zijn label CYB3RPVNK zijn nu de nieuwste toevoegingen aan het Digital Rights Management (DRM)-portfolio van internationaal mediabedrijf Divimove.

lees meer

De grootste merken op YouTube in 2019

In 2019 hebben de kanalen van de media- en entertainmentindustrie gemiddeld 4 miljoen abonnees behaald, dat is 1,5 miljoen meer dan het jaar daarvoor.

lees meer

YouTube-grootheid Dylan Haegens tekent bij Divimove

Dylan is een van de nieuwste toevoegingen aan het Divimove-portfolio, een mediabedrijf met het grootste influencernetwerk van Europa dat onderdeel is van de RTL Group.

lees meer

De grootste merken op YouTube in 2018

De online video creative agency Brandboost by Divimove onderzocht welke industrieën en merken het grootste bereik op YouTube hebben.

lees meer

Maybelline België kiest Brandboost voor nieuwe YouTube-strategie

In het kader van haar commitment voor online video komt het cosmeticabedrijf met een branded content videoreeks genaamd Make it happen op YouTube.

lees meer

De YouTube-winnaars van het WK voetbal 2018

Dit WK, is er niet alleen actie op het veld – maar ook op YouTube! Alle landen die de trofee najagen (behalve Iran en Saoedi-Arabië) hebben accounts op het videoplatform.

lees meer

Divimove zet Europese expansie voort en opent nieuw kantoor in Amsterdam

Divimove het online mediabedrijf dat deel uitmaakt van de RTL Group, zet de Europese expansie voort en opent een nieuw kantoor op de Keizersgracht in Amsterdam.

lees meer

PUMA Voetbal Challenge met voetballer Balotelli gaat verder op YouTube

Om de lancering van hun nieuwe voetbalschoenen lijn ONE en het nieuwe model de PUMA Future te promoten, introduceert het merk samen met voetballer Mario Balotelli een reeks van extreme challenges.

lees meer

De grootste merken op YouTube 2017

Bovenaan de ranglijst van sterkste sectoren op YouTube staat de media-sector, met gemiddeld 1,1 miljoen abonnees, gevold door de technische branche met 950.000 abonnees.

lees meer

Divimove wint Gouden Effie Award

Divimove liet de concurrentie achter zich met de „Doritos #playbold“ campagne voor adverteerder PepsiCo en werd beloond met één van de felbegeerde gouden Effies in de categorie merkcampagne.

lees meer

De 10e VideoDays heeft alle records gebroken:Meer dan 15.000 bezoekers en 500 social media-sterren

Voor twee dagen werd de Lanxess Arena in Keulen opnieuw omgebouwd tot het grootste ontmoetingsplek voor Europa's meest succesvolle social media-sterren en fancommunities.

lees meer

Wereldprimeur voor KNVB door Brandboost by Divimove

In de Kuip in Rotterdam is op zondag 4 juni jl. een wereldprimeur gelanceerd door Brandboost by Divimove voor de KNVB tijdens de voetbalwedstrijd Nederland-Ivoorkust.

lees meer

Divimove neemt de VideoDays over en maakt een interessante entree in de wereld van live events

Divimove; de toonaangevende Europese onderneming op het gebied van online-video met 1200 influencers en ruim 1,5 miljard views per maand op YouTube, gaat de VideoDays..

lees meer

FremantleMedia verhoogt investering in Divimove

"De investering stelt ons in staat onze sterke groeistrategie voort te zetten, ons team uit te breiden en in Europa nieuwe plaatselijke Divimove kantoren te openen."

lees meer

Divimove & Top Notch gaan hun samenwerking in 2017 intensiveren

De afgelopen twee jaar werkten beide partijen al nauw samen op het gebied van YouTube en dit zal de komende tijd verder worden uitgebreid. Het Top Notch YouTube kanaal is in de afgelopen twee jaar..

lees meer

Brandboost lanceert allereerste helikopter strafschoppenserie voor Puma Frankrijk

Om de officiële lancering van een nieuw model voetbalschoen in Frankrijk te markeren, heeft Brandboost by Divimove, makers van creatieve online-video, voor Puma Frankrijk een tweedelige videoreeks..

lees meer

De nieuwe merkidentiteit van Divimove

Divimove heeft een grondige makeover gekregen, inclusief een energiek logo, een eigentijdse huisstijl en een frisse nieuwe website.

lees meer

Divimove en Sony/ATV richten publishing joint-venture "Divimove Music Publishing" op

De wereldwijd grootste muziekuitgeverij Sony/ATV Music Publishing Germany en het Digital Native Media-bedrijf DIVIMOVE uit Berlijn hebben een gezamenlijke muziek publishing company opgericht.

lees meer