De grootste merken op YouTube in 2018

De online video creative agency Brandboost by Divimove onderzocht welke industrieën en merken het grootste bereik op YouTube hebben.

lees meer

Maybelline België kiest Brandboost voor nieuwe YouTube-strategie

In het kader van haar commitment voor online video komt het cosmeticabedrijf met een branded content videoreeks genaamd Make it happen op YouTube.

lees meer

De YouTube-winnaars van het WK voetbal 2018

Dit WK, is er niet alleen actie op het veld – maar ook op YouTube! Alle landen die de trofee najagen (behalve Iran en Saoedi-Arabië) hebben accounts op het videoplatform.

lees meer

PUMA Voetbal Challenge met voetballer Balotelli gaat verder op YouTube

Om de lancering van hun nieuwe voetbalschoenen lijn ONE en het nieuwe model de PUMA Future te promoten, introduceert het merk samen met voetballer Mario Balotelli een reeks van extreme challenges.

lees meer

De grootste merken op YouTube 2017

Bovenaan de ranglijst van sterkste sectoren op YouTube staat de media-sector, met gemiddeld 1,1 miljoen abonnees, gevold door de technische branche met 950.000 abonnees.

lees meer

Wereldprimeur voor KNVB door Brandboost by Divimove

In de Kuip in Rotterdam is op zondag 4 juni jl. een wereldprimeur gelanceerd door Brandboost by Divimove voor de KNVB tijdens de voetbalwedstrijd Nederland-Ivoorkust.

lees meer

Divimove bouwt verder aan zijn online video marketing services en breekt door in de performance business

Maximale Brand Safety door langdurige persoonlijke relaties. Dat is wat Europa’s marktleider in online video belooft met de introductie van de nieuwe divisie Performance Marketing voor YouTube.

lees meer

Brandboost lanceert allereerste helikopter strafschoppenserie voor Puma Frankrijk

Om de officiële lancering van een nieuw model voetbalschoen in Frankrijk te markeren, heeft Brandboost by Divimove, makers van creatieve online-video, voor Puma Frankrijk een tweedelige videoreeks..

lees meer

Influencercampagne vol actie voor Doritos #playbold

'Sizzling Salsa' of 'Ultimate Cheeseburger'? Aan welke smaak geeft de klant de voorkeur? Om dit mysterie voor Doritos Nederland te ontrafelen, lanceerden Brandboost een...

lees meer

Brandboost by Divimove creëert een stadsoverstijgende Snapchat campagne voor ING Nederland

Vorige week zaterdag was het eindelijk tijd voor de kick-off: ING Nederland, de hoofdsponsor van het Nederlands Elftal én van de KNVB nodigden jonge voetbaltalenten en fans in...

lees meer

De succesvolle lancering van het content marketing plan ''Only Football'' voor ING

Het YouTube-kanaal 'Only Football' van ING is een van onze meest recente voorbeelden van geslaagde contentmarketing op YouTube.

lees meer

Walibi Holland kondigt start seizoen aan met een online video met de talenten van Divimove

Attractiepark Walibi Holland en Europa’s meest toonaangevende Multi-channel netwerk DIVIMOVE slaan dit jaar de handen ineen door een intensieve samenwerking aan te gaan voor seizoen 2015.

lees meer